Кіровоградщина: «звіряча розправа»

Березень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Трагедія сталася в одному з сіл Добровеличківського району минулої суботи. 21-річний місцевий житель зайшов по дорозі у гості до сусіда.

Дружньої розмови між ними не відбулося, тож невдовзі гість навідався додому до чоловіка зі своїм знайомим, щоб «остаточно» з’ясувати стосунки.
Після того, як у двері будинку постукали, брат потерпілого пішов їх відчиняти. За мить у помешкання вбігло двоє незнайомців, один з яких тримав у руці металевого прута.
Зловмисники знайшли в одній з кімнат 54-річного чоловіка та у присутності його мами і брата почали «звірячу розправу». Удари потерпілому наносили настільки сильно і швидко, що дуже скоро жертва майже не подавала ознак життя, а навкруг неї з’явилася величезна кривава пляма…
Усвідомивши те, що накоїли, зловмисники кинулися тікати, а родичі потерпілого негайно викликали на місце пригоди працівників міліції та лікарів. Ще до приїзду швидкої медичної допомоги чоловік помер. За висновками судово-медичних експертів, він отримав низку несумісних з життям важких травм.
Того ж дня працівники міліції затримали двох підозрюваних. Одному з них виповнився 21 рік, його товаришу – 41. Обидва раніше вже відбували покарання за крадіжки.
- Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», – розповідає т.в.о. начальника Добровеличківського РВ УМВС в області Ігор Тельний.
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool