Кіровоградщина: зловмисники вчинили розбійний напад на жителя області

Лютий 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Олександрівські правоохоронці вийшли на слід підозрюваних через кілька днів після отримання повідомлення про злочин.

Як з’ясувалося, на території сусідньої області чоловіки також встигли потрапити до кримінальних зведень, скоївши крадіжку. Наразі їм загрожує покарання до 12 років ув’язнення.
У результаті нападу 54-річному потерпілому довелося звертатися за допомогою до медичних працівників. Саме лікарі і повідомили правоохоронцям про те, що сталося.
Події розгорталися пізно ввечері. Двоє зловмисників вибили вхідні двері та вдерлися до будинку самотнього пенсіонера. Непрохані гості почали бити господаря помешкання та вимагати у нього грошей, а потім ударили чоловіка по голові обухом сокири.
Після того, як потерпілий знепритомнів, нападники знайшли у шухляді столу 500 гривень, а також забрали з собою телевізор, мобільний телефон, бензопилу і втекли. Коли чоловік прийшов до тями, у хаті нікого не було, а на допомогу він покликав сусідів.
У ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили особи підозрюваних. Ними виявилися двоє місцевих жителів, 40 та 47 років. Обидва чоловіки неодноразово відбували покарання за скоєння крадіжок та розбоїв. Востаннє звільнилися з місць позбавлення волі у минулому році.
Після нападу на жителя Олександрівського району поплічники вирушили до сусіднього регіону. Витративши крадені кошти на алкоголь та харчі, зловмисники спробували продати решту краденого майна.
Правоохоронці встигли вилучити у чоловіків мобільний телефон та бензопилу, а телевізор пенсіонера вдалося відшукати вже у «нового» господаря.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, – повідомив т.в.о. начальника Олександрівського РВ УМВС в області Сергій Козяр. – Зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, стосовно них обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Слідство триває.
Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна. Крім того, чоловіки підозрюються у вчиненні крадіжки металевих виробів на території сусідньої області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool