Кіровоградщина: жінка ледь не вбила пенсіонера

Травень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Сварка між 39-річною жителькою одного із сіл Петрівського району та її 91-річним односельчанином завершилася для останнього лікарняним ліжком. За фактом замаху на вбивство пенсіонера працівники міліції відкрили кримінальне провадження.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що бригадою швидкої допомоги до центральної районної лікарні доставлено жителя населеного пункту похилого віку із рубленою раною скроні та ушкодженнями вуха.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що місцева жителька мала неприязні відносини із потерпілим. Під час чергової сварки жінка схопила сокиру та нанесла нею два удари по голові пенсіонеру.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З місця події вилучено сокиру зі слідами крові. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно підозрюваної.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool