Кіровоградщина: затримали крадіїв-рецидивістів

Березень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

До Новгородківського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області із повідомленням про крадіжку звернувся місцевий житель. У результаті проведення слідчих дій оперативники протягом доби вийшли на слід підозрюваних.

Попередньо встановлено, що троє раніше судимих жителів районного центру, 20, 22 та 25 років, проникли до складського приміщення, що належить місцевому жителю. Застосувавши лом, зловмисники пошкодили цегляну стіну і винесли із будівлі двигун із запчастинами до трактора. Крадене майно чоловіки вивезли на причепі легкового автомобіля.
Виявлені на місці події сліди від взуття та протектора шин транспортного засобу допомогли правоохоронцям встановити особи підозрюваних. Двоє із них нині відбувають умовний термін покарання за скоєння крадіжки.
За словами начальника Новгородківського райвідділу міліції Ігоря Брєєва, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Викрадений двигун, який зловмисники продали іншим жителям районного центру, правоохоронці вилучили. Наразі працівники міліції вже встановили причетність підозрюваних до скоєння двох подібних крадіжок. Розслідування триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool