Кіровоградщина: загинуло 2 дитини

Лютий 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

14 лютого о 13:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного одноповерхового житлового будинку в с. Вищі Верещаки Олександрівського району.

Внаслідок події загинуло 2 дітей (дівчинка 2011 р.н. та хлопчик 2013 р.н.). Всього в будинку проживало 5 осіб. Оперативно прибувши на місце події, бійці Державної пожежно-рятувальної частини №29 смт Олександрівка ліквідували загоряння.

Як з’ясувалося, до пожежі призвели пустощі дітей з вогнем. Залишивши їх самих вдома, мати ходила до бабусі за третьою дитиною. Коли господарка повернулася, з будинку вже валував дим. У одній з кімнат вона виявила загиблих дітей, яких сама винесла з будинку.

 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool