Кіровоградщина: введено сервiс оплати за світло без черг та комісій

Липень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1421 | Коментарі: 0

ПАТ «Кіровоградобленерго» разом з ПриватБанком реалізували проект сплати рахунків за електроенергію платіжною карткою ПриватБанку.

Платежі від фізичних осіб приймаються в режимі реального часу, а в терміналах самообслуговування банку чи Приват24 цiлодобово. Незабаром аналогічний сервіс буде реалізовано і для юридичних споживачів.

«Отримавши квитанцію про сплату за спожиту електроенергію вам не потрібно стояти в чергах до банківських кас, в терміналі самообслуговування ПриватБанку ви зможете самостійно, без черг та комісій, провести оплату, - розповідає керівник бізнесу масових платежів Ірина Дороніна – Крім того, ПриватБанк надає можливість сплачувати цю послугу навіть не виходячи з дому, потрібно лише зайти в інтернеті на сайт Приват24, зареєструватись та оплатити. Вся операція займе не більше 5 хвилин вашого часу».

Саме задля економії часу та зручності споживачів, ПАТ «Кіровоградобленерго» разом з ПриватБанком пропонують швидкий та простий спосіб оплати за використану електроенергію по рахунках через інтернет. Для цього треба лише зробити інтернет-платіж в Приват24.

Задля зручності клієнтів ПриватБанк пропонує автосписання – це регулярний платіж, який щомісяця списує кошти з рахунку споживача за спожиту електроенергію. Щоб скористатися цією послугою, треба написати заяву в найближчому відділення ПриватБанку або настроїти самостійно за допомогою Приват24 з вашого комп’ютера чи смартфона.

Кількість проплат за спожиту електроенергію за перше півріччя поточного року через термінали Кіровоградської філії ПриватБанку склала більше 15,5 млн.грн. та зросла на 74% у порівнянні з аналогічним терміном минулого року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool