Кіровоградщина: водій автобусу отримав 8 років ув’язнення

Лютий 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

Засуджено водія пасажирського автобусу, винуватця ДТП, що сталося на залізничному переїзді у Світловодському районні та в якій троє людей загинуло, ще четверо отримали травми різного ступеню тяжкості.

Світловодським міськрайонним судом вказану особу визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Суд підтримав позицію прокуратури та призначив водієві покарання у виді 8 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
Варто зазначити, що засуджений повністю визнав свою провину.
Нагадаємо, вказана дорожньо-транспортна пригода сталася навесні минулого року на залізничному переїзді, розташованому в межах населеного пункту Власівка, Світловодського району. Водій маршрутки, здійснюючи рейс "Світловодськ-Кременчук", не виконавши вимоги дорожнього знака "Проїзд без зупинки заборонено", виїхав на залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з диспетчерським тепловозом.
На момент ДТП в салоні автомобіля крім водія перебувало 10 пасажирів. В результаті ДТП троє пасажирів загинули, ще четверо отримали травми різного ступеня тяжкості.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool