Кіровоградщина: відбувся рейд селищ Добровеличківка, Смоліне та Олександрівка

Лютий 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1627 | Коментарі: 0

Питання дотримання правил пожежної безпеки є актуальним впродовж року. І свідомі громадяни намагаються їх дотримуватися постійно, адже від цього залежить їх добробуд, збереження їх життя та здоров’я. Тому рятувальники систематично нагадують жителям Кіровоградщини про такий важливий чинник нашого життя, як пожежна безпека.

26 лютого роз’яснювальна робота проводилася у житлових масивах селищ Добровеличківка, Смоліне та Олександрівка.

Працівники місцевих підрозділів Управління ДСНС в області нагадали мешканцям райцентрів про те, що бути обережним у поводженні з вогнем вкрай важливо. При користуванні пічним та газовим опаленням необхідно перевіряти тягу та слідкувати за станом вентиляції. Не менш важливо пересвідчитись у справності електромережі власного помешкання, уникати її перевантаження. Ні в якому разі не можна залишати увімкнені електроприлади без нагляду або доручати нагляд за ними дітям. Нагадали рятувальники і про трагічні наслідки паління в ліжку та відсутності батьківського нагляду за малолітніми дітьми. Окремо фахівці пожежно-рятувальної служби акцентували увагу співрозмовників на безпеці підлітків та закликали батьків систематично нагадувати і доводити власним прикладом дітям те, що дотримання правил пожежної безпеки дуже життєво важливо. Скориставшись нагодою, учасники рейду нагадали місцевому населенню також правила поведінки на водоймах та у випадку різних надзвичайних ситуацій, а наостанок вручили застережні листівки із корисними порадами.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool