Кіровоградщина: важка інженерна техніка відновлює шляхове сполучення між невеликими населеними пунктами області

Лютий 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

Внаслідок великих опадів снігу, що випали не території області минулого тижня, до деяких населених пунктів області і досі важко дістатися будь-яким видом транспорту.

З метою розчищення автошляхів від снігу пожежно-рятувальна служба області залучає важку інженерну техніку.
Машина БАТ-2 аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області з 29 по 31 січня працювала на трасі Кіровоград-Миколаїв на відрізку від с. Возсіятське Миколаївської області у напрямку м. Миколаїв. Всього було розчищено 50 км траси та вивільнено 60 одиниць автотранспорту.
З 1 по 3 лютого БАТ розчищав дороги безпосередньо між селами Маковіївка, Буховецьке, Рощахівка, Маріуполь, Миколо-Бабанка, Витязівка, Зоряне, Червоногорівка, Павлогорківка, Мар’яновка, Осинувате та Куйбишеве Бобринецького району. Загальна протяжність маршруту близько 120 км.
З 3 лютого і на сьогодні ця важка інженерна техніка працює у Новоукраїнському районі. За два останніх дні розчищено 150 км для проїзду до сіл Новомиколаївка, Глодоси, Козакова Балка і Лиски.
Сьогодні, 5 лютого, БАТ працює над розчищенням дороги між населеними пунктами за маршрутом: місто Новоукраїнка, села Комишувате, Софіївка, Варварівка, Малотимошівка, Мала Помічна, Піддубне, Кіровка, Леонтовичі. Загальна протяжність маршруту, яку планується сьогодні розчистити близько становить 150 км.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool