Кіровоградщина: в установах виконання покарань розпочались позачергові вибори до Верховної Ради України

Жовтень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

26 жовтня 2014 о 08 год. 00 хв. в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області успішно відкрились та почали працювати 5 спеціальних виборчих дільниць, на яких мають проголосувати 2194 засуджених та осіб, що тримаються під вартою.

Керівництвом установ виконання покарань забезпечено повноцінний нагляд за правопорядком та безпекою на виборчих дільницях, завдяки налагодженню взаємодії з органами внутрішніх справ.

Усі дільниці в установах виконання покарань області матеріально-технічно забезпечено укомплектовано відповідно до вимог виборчого законодавства та відповідних постанов Центральної виборчої комісії.

Всі умови максимально сприяють засудженим реалізувати своє конституційне право й зробити свій вибір.

На спеціальних виборчих дільницях вже працюють офіційні спостерігачі, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool