Кіровоградщина: в пляшках замість мінералки виявили спирт (ФОТО)

Липень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

13липня 2013року під час догляду громадянина Г. який передавав передачу засудженому О. , співробітниками Петрівської виправної колонії №49, що на Кіровоградщині було виявлено та вилучено 24 літри речовини з різким спиртним запахом, яка знаходилася в 12 пластикових пляшках з-під мінеральної води, ємкістю по 2 літри кожна.

Громадяни, які прибувають на побачення до засуджених і передають передачі та посилки в місця позбавлення волі, регулярно намагаються передати на режимну територію заборонені предмети. Найбільш яскравим прикладом результатів роботи співробітників оперативно-режимних служб Петрівської виправної колонії №49, попереджено спробу надходження заборонених предметів до засуджених .Способи доставки вигадають витонченіші та оригінальні
За вказане правопорушення громадянина Г. буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Матеріали по факту виявлення та вилучення під час спроби передачі до виправної колонії заборонених предметів буде направлено до Петрівського районного суду Кіровоградської області для прийняття рішення згідно ст..188 КУпАП.

Кіровоградщина: в пляшках замість мінералки виявили спирт (ФОТО)

Ст.інспектор ГКАР Мосієнко Т.О.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool