Кіровоградщина: увага розшук! Зник неповнолітній (фото)

Лютий 19, 2014 | Новини | Переглядів: 2107 | Коментарі: 0

Голованівський райвідділ міліції УМВС України в Кіровоградській області розшукує неповнолітнього Пасеку Сергія Васильовича, 1996 року народження, жителя села Олександрівка Голованівського району, який 14 лютого 2014 року самовільно залишив місце проживання та до теперішнього часу не повернувся.

Його прикмети: на вигляд 17-18 років, зріст 165-175 см, середньої статури, очі темні, волосся пряме коротке темне, обличчя худорляве, ніс прямий.
Був одягнений: спортивну куртку чорного кольору з сірими вставками з боків, потерті джинси синього кольору, туфлі чорного кольору.
Працівники міліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Пасеки Сергія Васильовича, з проханням повідомити за телефонами: 066-423-18-54, 096-880-74-71, або до найближчого відділення міліції за номером «102».
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool