Кіровоградщина: угон мотоцикла

Липень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Того дня інспектори ДПС взводу із забезпечення супроводження роти ДПС ДАІ при УМВС України в області несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху та протидії злочинним проявам на території обслуговування.

На 697 км автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград - Знам’янка, у Кіровоградському районі, капітаном міліції Сергієм Криловим та молодшим лейтенантом міліції Олександром Чорбою був помічений мотоцикл, котрим пересувалися дві особи. Характер руху транспортного засобу викликав у працівників ДАІ підозру. Вони його зупинили - водій мотоцикла перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. До того ж на самому транспортному засобові номерні знаки та реєстраційні документи на мотоцикл, водійське посвідчення у водія були відсутні. Після звірки з наявними інформаційними базами було встановлено, що даний транспортний засіб перебуває у розшуку як викрадений.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. З’ясувалося, що неповнолітній керманич (1997 р.н.) вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину.
Інформація про дану подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool