Кіровоградщина: у «запасливого» чоловіка вилучили близько кілограма коноплі

Листопад 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1823 | Коментарі: 0

Правоохоронець викрив у скоєнні кримінального правопорушення свого односельчанина – 26-річного жителя одного з сіл Ульяновського району.

Чоловік оселився на Кіровоградщині близько року тому, раніше кілька разів відбував покарання за крадіжки в іншій області.
Дільничний інспектор міліції вирішив завітати до місцевого жителя, аби дізнатися, чи відомо чоловіку що-небудь про викрадення майна у односельчан.
Співмешканка господаря будинку, якого вдома не виявилося, дала свою письмову згоду на огляд домоволодіння. Як з’ясувалося, чоловіку було, що приховувати.
Дільничний виявив в одній із кімнат у пачці з-під чаю та у сумці, що знаходилась на горищі, сухі рослини коноплі загальною вагою близько кілограма.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці вилучили наркотичні засоби та направили їх на проведення дослідження. За висновками експертів, місцевий житель зберігав вдома канабіс.
Як пояснив сам «власник» зілля, нарковмісні рослини він зірвав на смітнику, висушив та планував вживати особисто.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує чоловіку, – до трьох років ув’язнення. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool