Кіровоградщина: у суботу футбольні матчі

Вересень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Сьомого вересня 2013 року в містах Кіровограді та Олександрії заплановано проведення двох матчів Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

В обласному центрі зустрінуться ФК "Зірка" (Кіровоград) та ФК "Олімпік" (Донецьк), у районному – ПФК «Олександрія» та ФК «Суми».
За попередніми даними, на матч у Кіровограді завітають близько двох тисяч громадян, в Олександрії – близько трьох тисяч глядачів. Охорону громадського порядку під час проведення двох ігор загалом в обласному та районному центрах забезпечуватимуть понад сто працівників міліції.
Правоохоронці звертаються до усіх жителів та гостей міст, які планують відвідати футбольні матчі, з проханням бути толерантними, ставитися з повагою один до одного, дотримуватися правил поведінки на стадіонах та не допускати порушень громадського порядку. Також звертають увагу громадян на те, що до місць проведення змагань категорично заборонено приносити і користуватися піротехнічними виробами та іншими забороненими предметами, які можуть заподіяти тілесні ушкодження глядачам.
Крім того, забороняється куріння тютюнових виробів та вживання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у приміщеннях та на території спортивних споруд.
У випадках порушень громадського порядку працівниками міліції вживатимуться заходи реагування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool