Кіровоградщина: у крадіжці мобільних телефонів та грошей викрили знайомого потерпілої

Жовтень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

Зловмисник двічі проникав до помешкання жінки, коли її не було вдома, та викрав засоби зв’язку і готівку. За скоєне йому загрожує покарання - до 6 років позбавлення волі.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки району про крадіжку 2 мобільних телефонів та грошових коштів у сумі 120 гривень.

«Поліцейські встановили, що чоловік прийшов до знайомої, та, скориставшись її відсутністю, проник у квартиру, відкривши вхідні двері ножем. Після чого викрав із помешкання мобільний телефон і гроші. Наступного дня вирішив ще раз здійснити крадіжку, прийшов до тієї ж квартири і також забрав телефон.

Один із засобів зв’язку поліцейські вилучили та повернули власниці, інший – зловмисник загубив», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

У даний час чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool