Кіровоградщина: у чоловіка вилучили 31 кілограм марихуани

Травень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Підозрюваним у зберіганні та збуті наркотичних засобів виявився 60-річний житель Новомиргородського району. Працівники міліції затримали зловмисника. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

На початку квітня у ході перевірки отриманої оперативної інформації працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Кіровоградській області біля одного із розважальних закладів обласного центру затримали автомобіль під керуванням місцевого жителя.
У салоні транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет з марихуаною вагою близько 300 грамів. За цим фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування.
У результаті проведених слідчих дій було встановлено, що виявлений наркотичний засіб кіровоградець придбав у жителя Новомиргородського району.
Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння чоловіка у приміщенні гаража працівники міліції виявили три поліетиленові мішки з гілками коноплі, два мішки із насінням рослини, а також мішок з подрібненою речовиною рослинного походження та мішок із ситом із залишками нарковмісних рослин.
За висновками експертів вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабіс (марихуана) загальною вагою близько 31 кілограма.
За словами заступника начальника ВБНОН УМВС України у Кіровоградській області Ігоря Новосельцева, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна. Стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – арешт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool