Кіровоградщина: у багатоповерхівці на балконах двох квартир виникла пожежа (ФОТО)

Червень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 1482 | Коментарі: 0

Протягом доби, 27 червня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів залучались на гасіння пожеж у квартирах, будинках та на обійстях громадян.

Так, о 12:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Маланюка м. Новомиргород. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 3 м2 балки перекриття та картонних коробок на горищі приватного житлового будинку. О 15:06 рятувальники локалізували пожежу та о 15:17 – ліквідували. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород. 

О 14:49 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Козацькій м. Олександрія. Там зайнялися домашні речі на балконах двох квартир у п’ятиповерховому житловому будинку. О 15:57 рятувальники локалізували пожежу та о 16:43 – ліквідували. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.
О 15:22 стало відомо про пожежу на вул. Клиновій с. Бовтишка Олександрівського району. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 2 м2 дерев’яних дверей у господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 16:00 рятувальники локалізували пожежу та о 16:30 – ліквідували. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка.
О 16:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Сонячній с. Нечаївка Компаніївського району. Після прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить 3 тонни соломи на території приватного домоволодіння. О 19:30 рятувальники локалізували пожежу та о 20:24 – ліквідували. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївка.
О 20:45 рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини залучались на гасіння пожежі на вул. Пушкіна в смт Новгородка. Горіло 8 м2 перекриття та домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 21:07 рятувальники локалізували пожежу та о 21:13 – ліквідували. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.
В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.

 у багатоповерхівці на балконах двох квартир виникла пожежа

 у багатоповерхівці на балконах двох квартир виникла пожежа

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool