Кіровоградщина: три політичні сили набрали більшість в ТВК

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1358 | Коментарі: 0

Більшість у керівному складі ТВК Кіровоградської області отримали БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА, «Батьківщина» та НАРОДНИЙ ФРОНТ

6 вересня Центральною виборчою комісією України було сформовано територіальні виборчі комісії та відбулося жеребкування, щодо складу та розподілу керівних посад в територіальних виборчих комісіях України на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. У Кіровоградській області створено 26 ТВК, з яких 21 – районні, 4- міст обласного значення, 1 – обласна.

Партії БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» та ВО «Батьківщина» отримали по 13 представників у керівному складі ТВК, «НАРОДНИЙ ФРОНТ» – 13, Радикальна партія Олега Ляшка – 10, «Опозиційний блок» - 7 осіб. По 6 представників у керівництві ТВК в області мають партії «Об’єднання «Самопоміч» та «УКРОП», 4- ВО «Свобода», по 2 – Соціалістична партія та Народна партія. Найменше у керівництві сформованих комісій представників партії «Народний контроль» та Ліберальної партії – по 1 представнику. Обласну комісію

Головами Кіровоградську обласної ТВК та і Кіровоградської міської ТВК стали представники ВО «Батьківщина» Надія Марченко та Микола Чайка. 7 вересня відбулося засідання обласної ТВК, засідання Кіровоградської міської ТВК відбулося 8 вересня.

Згідно ч.4 ст 22 ЗУ «Про місцеві вибори» формування складу обласних, районних, міських (міст обласного значення, міста Києва), районних у місті Києві виборчих комісій проводиться ЦВК не пізніш як за сорок вісім днів до дня голосування, тобто до 6 вересня 2015 року включно. Скликання першого засідання територіальної виборчої комісії повинно розпочатись не пізніш як на другий день з дня формування складу комісії (ч. 3 ст. 20, ч. 3 ст. 27 ЗУ «Про місцеві вибори»).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool