Кіровоградщина: судять працівників банку

Листопад 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1344 | Коментарі: 0

В Олександрійському міськрайонному суді розпочато розгляд кримінального провадження відносно старшого касира та касира одного з відділень АТ «Ощадний банк України», які привласнили майже півмільйона гривень коштів громадян.

Нагадаємо, кримінальну справу відносно двох банківських працівників було порушено правоохоронними органами минулого року за численними заявами ошуканих громадян. Проте, оскільки слідчим відділом Олександрійського РВ УМВС розслідування здійснювалося не ефективно підслідність справи визначили за прокуратурою Олександрійського району. Прокуратура в найкоротший термін розслідувала провадження та направила обвинувальний акт на розгляд суду.
Наразі, судові слухання тривають.
Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool