Кіровоградщина: соліст гурту «СКАЙ» про закордонних глядачів, зміни у назві та благодійність (ФОТО)

Вересень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Соліст відомого українського гурту «СКАЙ» Олег Собчук дав інтерв’ю спеціально для FOTOINFORM.NET

Як ми повідомляли раніше, романтики­ української рок-сцен­изавітали до Кіровоградщини, аби привітати жителів області з річницями від дня заснування смт Голованівська та міста Гайворон. Перед виступом на одному з концертів нам вдалося поспілкуватися з Олегом.

Відомий артист поділився з нами, що вихід на сцену не став для нього звичайною справою та ніколи їм не стане: « Кожен вихід на сцену унікальний сам по собі. Раді бачити усіх на своїх концертах, тим паче у дні міст. Раді дарувати свою музику не лише людям, що живуть у великих міста, але й маленьких куточках держави. Ми несемо свою музику всім».

До Кіровоградщини гурт приїхав вже з дещо відредагованою назвою. У вересні цього року музиканти вирішили видалити з офіційного напису крапки. «Ми зробили цей крок для наших шанувальників, щоб їм полегшити пошук інформації в Інтернеті стосовно нашої діяльності»,- акцентує Олег. Також він додав, що така новинка у гурті деяким чином пов’язана з «Новим життям». Саме так називається новий альбом «СКАЙ», який вони презентували на днях. Щодо альбому Олег розповів: « Ми презентуємо зараз українську версію альбому, а ще плануємо зробити англомовну версію цього ж альбому».

«СКАЙ» наразі готується до світового туру. За 15 років існування, вони побували у багатьох частинках світу. Олег розповів нам, яких глядачів він зустрічає за кордоном: «Там дуже багато українців, і повірте, що 99% людей, які приходять на наші концерти - це теж українці. Я можу точно констатувати той факт, що українці які проживають за кордоном дуже небайдужі до долі України, до долі народу на Батьківщині. Вони підтримують усіх нас і всіляко намагаються допомогти у вирішені різних проблем».

Окремо Олег зупинився стосовно благодійної діяльності, і це не дивно, адже усім відомо, що колектив «СКАЙ» є активними благодійниками країни. За словами солісту гурту важливо, аби кожен вкладав частинку себе у добрі справи, кожен допомагав іншим усім, чим може: «Кожна людина має починати з себе і робити те, що вона відчуває, те що вміє, і тоді у нас, в Україні, буде все добре. Крім того бажано любити, поважати один одного, бути разом».

Соліст відомого українського гурту «СКАЙ» Олег Собчук дав інтерв’ю спеціально для FOTOINFORM.NET

Також під час інтерв’ю ми поцікавились у Олега Собчука його думкою з приводу терапією музикою: «Вона дійсно є дієвою. Наприклад, візьмемо психологічну підготовку бійця, вона набагато важливіша навіть ніж фізична. Адже якщо боєць не буде готовий психологічно, то ті фізичні та практичні знання просто не зможе використати. Музика в свою чергу являється невід’ємним фактором саме підбадьорювання та налаштування, це дуже важливо, музика є одним із суттєвих факторів. Мистецтво однозначно допомагає, це навіть один з методів психотерапії».

У завершені нашої зустрічі ми поспілкувалися про мрії. Олег наголошує: «Мрій у «СКАЙ» багато, у нас ще все попереду, і ще багато чим ми здивуємо нашого слухача».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool