Кіровоградщина: середньомісячна сплата єдиного соціального внеску зросла на 5 млн. грн.

Лютий 04, 2014 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

За період адміністрування органами доходів і зборів області єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування до бюджету зібрано 769,5 млн. грн.

Порівняно з жовтнем-груднем минулого року сума надходжень зросла на понад 15 млн. гривень.
Така результативність, зазначають фахівці ГУ Міндоходів у Кіровоградській області, якнайкраще свідчить про ефективність проведеної адмінреформи. Зміна адміністратора єдиного внеску не лише не принесла жодних незручностей для платників, а й дозволила підвищити середньомісячну сплату єдиного внеску з 251,4 млн. грн. до 256,5 млн. гривень.
Більше того, такі зміни спростили процес взяття на облік, оскільки облікування платників податків та платників єдиного внеску здійснюється відтепер в одному органі за принципом єдності реєстраційних процедур.
Також серед платників ЄСВ набуває все більшої популярності сервіс електронного звітування. Щоб ним скористатися суб’єктам господарювання достатньо лише отримати в Міндоходів безкоштовний електронний ключ та завантажити відповідне програмне забезпечення.
Якщо до жовтня електронкою звітність подавали лише 61% платників ЄСВ, то вже у грудні – 87%. Загалом з 1 жовтня по 31 грудня 2014 року звітність з єдиного внеску подавали майже 13 тис. суб’єктів господарювання, з яких 11 тис. – в електронному вигляді.
Спрощення звітності з єдиного внеску, запевняють у Головному управлінні, триватиме і надалі. Міністерство доходів і зборів планує вже найближчим часом впровадити єдину звітність з податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool