Кіровоградщина: рятувальники завітали до оздоровчого табору

Липень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Цими днями рятувальники завітали до оздоровчого табору «Чайка», що у Гайворонському районі.

Для відпочивальників, а це, в основному, діти, які потребують особливого піклування, вони провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». У ході якої дітям було продемонстровано бойове розгортання, рятування умовного потерпілого із задимленого приміщення та роботу ручного комбінованого ствола. Потім усі бажаючі змогли і самі спробувати подати воду із ствола.
Не менше цікавості викликала у дітей і конкурсна частина акції, під час якої вони змогли взяти участь у конкурсі на швидке одягання бойового одягу, приміряти захисні маски, у яких працюють рятувальники та пожежним рукавом влучити у пляшку із водою. Звичайно переможці конкурсів отримали призи та застережні листівки, а ще дізналися багато корисної та цікавої інформації.
Дуже приємно відмітити, що діти з радістю зустрічали рятувальників, ні на крок не відходили від пожежного автомобіля, цікавилися специфікою їхньої роботи. Діти продемонстрували хороші знання правил безпеки життєдіяльності і добре знають, що під час відпочинку, а табір розташований на березі річки Південний Буг, не зайвим буде пам’ятати про них, аби вберегти своє життя та здоров’я.

Прес-служба У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool