Кіровоградщина: рятувальники провели акції для школярів обласного центру

Квітень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», спрямовані на те, щоб навчити підростаюче покоління правилам безпечної поведінки, провели працівники Управління ДСНС для школярів обласного центру.

У Кіровоградському колегіумі рятувальники взяли участь у проведенні Дня цивільного захисту. Перед акцією вчителі та педагоги відпрацювали евакуацію на випадок есктремальних подій. Після цього розпочалася довгоочікувана акція – під час показових виступів підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №2 врятував із задимленого приміщення потерпілого. Крім того, рятувальники продемонстрували роботу різних типів пожежних стволів, що викликало хвилю захоплення у дітлахів. Ведуча акції, капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай наголосила дітям на тому, як безпечно поводитися у побуті та у випадку різноманітних непередбачуваних ситуацій. Хлопці та дівчата взяли участь у конкурсах «Боївка», «Протигаз», «Влуч у ціль» та відчули себе справжніми рятувальниками.
Така ж акція відбулася і у дитячо-юнацькій спортивній школі «Зірочка». Юні спортсмени також навчилися правилам безпеки життєдільності та тренувалися одягати на швидкість протигаз, бойовий одяг рятувальників та влучати пожежним рукавом у ціль. На згадку про заходи діти отримали брошури та застережні листівки.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool