Кіровоградщина: рятувальники отримали нагороди

Лютий 28, 2014 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

26 лютого на фасаді Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій вишикувались рятувальники та офіцери Служби порятунку Кіровоградщини.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих на Майдані Незалежності у Києві. Далі в урочистій обстановці 64 особи рядового та начальницького складу пожежно-рятувальної служби області були нагороджені Почесними грамотами, грамотами та подяками Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради, а також грамотами Управління ДСНС України у Кіровоградській області за вагомий внесок у справу захисту населення і території від різного роду надзвичайних ситуацій, за високі досягнення у службовій діяльності та з нагоди Дня захисника Вітчизни. Секретар Кіровоградської єпархії Української православної церкви протоієрей Роман Кондратюк від імені Владики вручив рятувальникам архієрейські грамоти з благословенням «за труди во славу святої церкви».
Під час церемонії вручення нагород начальник Управління генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак зупинився на досягненнях служби порятунку Кіровоградщини. Зокрема він зазначив, що впродовж останніх років працівниками нашої служби було врятовано десятки людських життів і збережено майна – людського й державного – на мільйони гривень, систематичною профілактичною роботою ми добилися стійкої тенденції до зменшення кількості надзвичайних подій і загибелі людей на них. Крім того, думка про кіровоградських рятувальників, як про високопрофесійних фахівців з високим рівнем підготовки сягає далеко за межі регіону, оскільки вони неодноразово залучались до ліквідації масштабних надзвичайних ситуацій на території інших областей держави. За показниками діяльності пожежно-рятувальна служба Кіровоградщини ось уже декілька років поспіль визнається однією з кращих серед регіональних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Керівництво Кіровоградського гарнізону багато уваги приділяє зміцненню матеріально-технічної бази та поліпшенню умов несення служби для рятувальників. Однією з останніх приємних новин стало введення в експлуатацію (саме до Дня захисника Вітчизни) власного спортивного клубу Управління ДСНС в області загальною площею майже 200 квадратних метрів, який дає можливість рятувальникам, членам їх сімей, а також ветеранам тренуватись та зміцнювати здоров’я у комфортних умовах.
Віктор Васильович також наголосив, що і в подальшому очікує від рятувальників професіоналізму, відповідальності та відданості пожежно-рятувальній справі і громаді.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool