Кіровоградщина: рятувальники допомогли батькам, 3-річний син яких зачинився у квартирі

Грудень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

16 грудня в Олександрії рятувальники допомогли батькам, які не могли потрапити у квартиру, де залишився зачиненим їх 3-річний син.

Як з’ясувалося, чоловік робив у тамбурі ремонт, а дружина йому допомагала. Щойно вона винесла у коридор відро води – двері зачинилися і трирічний син опинився сам у квартирі. Ключів у батьків не було, а малюк відчинити не міг. Розуміючи, що самотужки впоратись не вдасться, господар зателефонував за номером «101». На місце події прибув підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №11. Рятувальники по автодрабині піднялися на балкон багатоповерхівки, охайно відчинили вікно та зсередини відкрили двері. З хлопчиком було все гаразд.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool