Кіровоградщина: рух транспорту знову закрито

Січень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

У зв'язку із значним погіршенням погодних умов, протягом 7 січня та вночі на території Кіровоградської області очікуються складні погодні умови: сильний сніг, місцями дуже сильний, сильна хуртовина. В східній частині області сильні опади, сильна ожеледь. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер 15-20 м/с.

Через постійне погіршення погодних умов із 17.00 год. введено заборону на виїзд всіх категорій транспортних засобів на автодорогах області загального користування державного та місцевого значення.

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області звертається до водіїв не виїздити без зайвої потреби.
Телефон диспетчера, за яким можна повідомити про виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування: (0522) 37-89-73 (цілодобово).

Прохання надавати пріоритет руху дорожньої техніки для розчистки шляху.

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool