Кіровоградщина: рейд у Новоукраїнці

Жовтень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

6 жовтня працівники Служби порятунку «101» провели рейдову перевірку у приватному житловому секторі міста Новоукраїнки.

Рятувальники нагадали громадянам про неухильне дотримання правил пожежної безпеки у побуті, зокрема наголосили на тому, що ні в якому разі не можна перевантажувати електромережу та використовувати несправні газові та електричні прилади. За прогнозами синоптиків найближчими днями станеться суттєве похолодання, тож організатори рейду поцікавилися у людей чи передбачено ними під час підготовки до опалювального періоду дотримання правил пожежної і техногенної безпеки, аби взимку у будинках було не лише тепло і затишно, але й безпечно. На завершення бесіди рятувальники всім вручали застерігаючі листівки на відповідну тематику.

Наразі на території області ще спостерігається суха і тепла погода, що збільшує ймовірність виникнення пожеж, тож увагу мешканців районного центру зосередили і на правилах безпечного відпочинку у лісових масивах та на небезпеці спалювання сухої трави і сміття, коли вогонь може перекинутись на житлові та господарчі споруди.

Крім цього, працівники пожежно-рятувального підрозділу нагадали як поводитися у випадку виявлення невідомого предмету та надали відповідні пам’ятки.

Такі рейди працівниками Служби порятунку будуть проводитися і надалі. Як показує практика, це є одним із найефективніших методів навчання населення правилам безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool