Кіровоградщина: профілактична робота з відпочиваючими біля водойм області

Липень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Впродовж купального сезону рятувальники постійно здійснюють рейдові перевірки місць масового відпочинку громадян біля води.

Особливу увагу працівники Служби порятунку «101» звертають на водні об’єкти в районах області - на території Кіровоградщини налічується понад 400 річок та 2000 ставків.
Звичайно, у сільській місцевості основною категорією відпочиваючих є підлітки. Аби переконати молодь у тому, що під час такого відпочинку необхідно дотримуватися правил безпеки на воді, впродовж літа рятувальники проводять з місцевими жителями відповідну масово-роз’яснювальну роботу.
13 липня саме такий рейд відбувся на території Компаніївського району. Рятувальники не лише розповіли у чому полягає небезпека такого відпочинку, але й розказали як надавати правильну домедичну допомогу не лише у разі притоплення, але і у тих випадках, коли у людини погіршилося самопочуття внаслідок теплового або сонячних ударів, тому що нерідко саме цей фактор стає першопричиною загибелі на воді. На завершення розмови юним жителям району надали застережні листівки. Школярі дослухалися до порад рятувальників та переконані: не будуть наражати своє життя на небезпеку, відпочиваючи біля води.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool