Кіровоградщина: про найбільш резонансні злочини та події на 5 квітня 2013 року

Квітень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події

До Олександрійського міського відділу міліції звернулися двоє місцевих жителів, 23 та 24 років, та повідомили про скоєння стосовно них пограбування. Попередньо встановлено, що між чоловіками та 23-річним раніше судимим жителем районного центру на одній із вулиць міста виникла сварка, у ході якої останній відкрито заволодів двома мобільними телефонами потерпілих і грошима у сумі 750 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Вільшанського райвідділу міліції звернувся 49-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що потерпілий розпивав спиртні напої у своїй квартирі разом із двома знайомими – жінкою та чоловіком. Коли господар заснув, місцева жителька скористалася моментом і викрала із помешкання гроші у сумі понад 150 гривень. Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Петрівського райвідділу міліції у ході проведення санкціонованого обшуку у домоволодінні 33-річного місцевого жителя виявили 17 набоїв калібру 7,62 мм. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Під час відпрацювання одного із населених пунктів Олександрійського району працівники міліції зупинили 30-річного місцевого жителя, у якого виявили дві ампули з прозорою рідиною об’ємом 1 мл з написом «Димедрол». Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool