Кіровоградщина прихистила майже 60 тисяч внутрішньо переміщених осіб

Квітень 26, 2022 | Новини | Переглядів: 1263 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 квітня, начальник Кіровоградської військової адміністрації Андрій Райкович поспілкувався з переселенцями з міста Покровськ Дніпропетровської області.

Нині в обласному центрі вже майже місяць проживає понад сотня внутрішньо переміщених осіб з цього міста. Очільнику області прийшли подякувати за те, що тікаючи від війни, отримали комфортні і умови для життя.

- Спасибі Вам, що прихистили. Для нас це дуже цінно. Спочатку ми теж давали прихисток біженцям, а потім і самим довелось тікати з рідного міста, - зазначили переселенці. – Ми вдячні Вам за гостинність і комфортні умови проживання.

В свою чергу Андрій Райкович зауважив, робота з переселенцями для влади залишається пріоритетним завданням.

- Приємно чути від вас, що Кіровоградщина змогла стати вам другим домом, хоч і тимчасовим. Ми робимо все, щоб люди, які тікають від жахіття війни, жили в комфортних умовах, - акцентував Андрій Райкович.

– Для нас важливо не лише швидко влаштовувати внутрішньо переміщених осіб на проживання, а й підшуковувати роботу, пропонувати перенавчання.

Загалом же нині на Кіровоградщині зупинилось майже 60 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Пройшло через область понад 120 тисяч біженців. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool