Кіровоградщина: правоохоронці припинили «діяльність» наркозбувача

Листопад 27, 2014 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

46-річний чоловік раніше був неодноразово судимий за наркозлочини на території інших областей. Востаннє чоловік слухав вирок суду позаминулого року, однак за ґрати «не пішов».

Враховуючи те, що обвинувачений висловив добровільне бажання і був направлений на лікування від страшного недуга до спеціального закладу, суд обмежився умовним терміном відбування покарання.
На жаль, історія повторилася знову. До міліції надійшла інформація про те, що чоловік «взявся за старе». Більш того, до його оселі часто навідуються незнайомі особи, поведінку яких складно назвати адекватною.
У результаті проведених заходів працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області діяльність наркозбувача було задокументовано. В домоволодінні чоловіка виявлено близько 20 кілограмів подрібнених рослин, схожих на макову соломку, розчинник, металевий посуд та інші пристрої для виготовлення нарковмісних сумішей.
Зразки вилученої сировини направлено для проведення експертизи.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» - розповідає начальник ВБНОН УМВС України в Кіровоградській області Руслан Нагорний. – За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool