Кіровоградщина: працівники поліції викрили жінку у крадіжці золотих прикрас

Грудень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

Нею виявилась 27-річна жителька Петрівського району - сусідка потерпілої.

Викрадені ювелірні вироби зловмисниця продала за декілька тисяч гривень, придбала квитки та поїхала до родичів на Вінниччину разом із сестрою, яка стала свідком вчинення злочину.

До Петрівського відділу поліції з заявою про крадіжку звернулась 33-річна жителька селища. Вона пояснила, що ненадовго від’їжджала, тому попросила приглянути за квартирою знайому, але передала їй ключі через іншу місцеву мешканку. Після повернення додому потерпіла не знайшла на звичному місці трьох золотих каблучок, пари сережок, а також деяких продуктів харчування.

«Правоохоронці викрили зловмисницю. Нею виявилася сестра жінки, через яку господиня передавала ключі. Вона у скоєному зізналась не одразу та спочатку, виправдовуючи себе, перекидала вину на родичку. Однак за показами свідків та у результаті проведення інших слідчих дій було встановлено причетність до вчинення злочину саме 27-річної жінки», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

Громадянці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Петрівського відділення поліції Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool