Кіровоградщина: пожежі через необережність з вогнем

Липень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

10 липня рятувальники області ліквідовували пожежі, що виникли через необережність з вогнем.

Особи винуватців пожеж встановлюються. Так, на території Павлиської сільської ради Онуфріївського району виникла пожежа 400 м2 сухої трави на відкритій території. А на території лісового масиву Новогеоргіївського лісництва, що у Світловодському районі виникла пожежа 0,4 га сухої трави та хвойної підстилки.
Щоб таких пожеж не траплялося надалі, не потрібно перетворювати відпочинок на стихійне лихо. А для цього треба лише загасити недопалок або сірник, не залишати тліюче багаття та, бажано, не смітити. Пам’ятайте, що палюче сонце та суховії лише сприятимуть розповсюдженню займання, що може виникнути з невеликої іскри. Відповідно, такі пожежі є великою загрозою для розташованих поблизу лісових масивів або житлових будинків, оскільки вогонь може перекинутись і на них. Зважте на ці поради та будьте вкрай обережними з вогнем!
Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool