Кіровоградщина повертається до адаптивного карантину

Лютий 17, 2021 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

Кіровоградська область з 24 лютого 2021 року повернеться до моделі адаптивного карантину

 В межах області встановлюватиметься той чи інший рівень карантинних обмежень, залежно від епідемічної ситуації. Про це повідомив начальник управління з питань цивільного захисту ОДА Володимир Слінченко сьогодні,17 лютого.

«Передбачається чотири рівні епідемічної небезпеки, кожен із яких має чіткі обмеження та критерії визначення. У яку зону віднесуть Кіровоградщину – МОЗ визначить на підставі даних про захворюваність, заповненість ліжок, відведених для госпіталізації хворих на COVID-19, динаміку госпіталізації, показники, що характеризують тестування осіб із підозрою на коронавірус. Рішення набуде чинності за тиждень, тому всі жителі області матимуть змогу завчасно з ним ознайомитися», – зазначив Володимир Слінченко.

Посадовець додав, постанова передбачає встановлення базового «жовтого» рівня для всієї країни.

Кіровоградщина повертається до адаптивного карантину


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool