Кіровоградщина потребує чіткої програми розвитку дорожньої інфраструктури

Січень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1256 | Коментарі: 0

Сергій Шульга: Важливо розуміти необхідність програми розвитку дорожньої інфраструктури області до 2025 року

Кіровоградщина потребує чіткої і систематизованої програми розвитку дорожньої інфраструктури до 2025 року. Депутатський корпус обласної ради, жителі регіону мають розуміти, яка дорога в який період буде ремонтуватися. На цьому Сергій Шульга наголосив під час особистого прийому громадян сьогодні, 12 січня.

«Відсутність належного дорожнього покриття спричиняє проблеми логістичного характеру: небажання перевізниками обслуговувати рейси, скорочення маршрутів шкільних автобусів і так далі – на це скаржаться люди. Сьогодні депутатський корпус чекає від обласної державної адміністрації зведеної карти і програми розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху області, згідно з даними Агентства місцевих доріг і Служби автомобільних доріг регіону. Маємо розуміти стратегію розвитку дорожньої інфраструктури», – сказав очільник обласної ради.

За інформацією голови бюджетної комісії обласної ради Сергія Коваленка, Кіровоградщина отримала від держави на осучаснення дорожнього фонду в 2022 році майже мільярд гривень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool