Кіровоградщина: попереджений - означає озброєний!

Листопад 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Лісівники Кіровоградщини приділяють особливу увагу питанню збереження лісових масивів. Постійно працюючи над збільшенням лісистості області з 7% до науково обгрунтованого рівня у 11%, одночасно працівники лісових господарств області оберігаючи наявні лісові масиви, захищають їх і від шкідників та хвороб.

Нещодавно у Кіровоградському обласному управлінні лісового та мисливського господарства завідувач сектором лісорозведення Лариса Романська провела практичний семінар на тему «Здійснення комплексу заходів в осередках шкідників», у якому взяли участь головні лісничі, інженери охорони та захисту лісу державних лісогосподарських підприємств області, а також лісничі усіх лісництв.
Під час семінару учасники детально розглянули питання проведення лісопатологічного обстеження, міри боротьби в осередках шкідників та хвороб. Особливу увагу було приділено правильному заповненню відомостей всихаючих насаджень.
На важливості проведення таких семінарів наголосили усі учасники, адже вони впевнені, що проведення якісної профілактичної роботи та вчасне виявлення уражених ділянок дають змогу знизити ризик розповсюдження хвороб. Водночас всі погодилися, що найкращий метод – не боротися, а попередити.

Л. Романська, завідувач сектором лісорозведення Кіровоградського ОУЛМГ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool