Кіровоградщина: понад 90 відсотків платників єдиного внеску віддають перевагу електронній звітності

Березень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

За оперативними даними органів доходів і зборів області, за лютий поточного року вже подано понад дев’ять тисяч звітів з ЄСВ, з них 8,4 тисячі або 93,3% - за допомогою мережі Інтернет.

„Аби скористатися зручним та надійним сервісом електронного звітування, достатньо лише отримати в Міндоходів безкоштовний електронний ключ та завантажити відповідне програмне забезпечення. Усю необхідну інформацію можна отримати у Відділі реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів за адресою: м. Кіровоград, вул. Глінки, 2”, - зазначив в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха.
Нагадуємо, що подання звітності з єдиного внеску та його сплата, як і раніше, здійснюється до органів доходів і зборів. Останнім днем подання звітних документів за лютий та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є 20 березня 2014 року. Загалом з початку року кіровоградськими підприємцями уже сплачено 432,8 млн.грн. єдиного внеску.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool