Кіровоградщина: понад 60 юнаків мріють стати курсантами вищих військових навчальних закладів

Лютий 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

У військових комісаріатах Кіровоградської області триває планова робота з відбору кандидатів для вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України. Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Як повідомив начальник відділу комплектування та призову – заступник Кіровоградського обласного військового комісара підполковник Олександр Робул, спочатку року, понад 60 юнаків та дівчат області вирішили вступити до військових вишів та пов’язати свою подальшу долю з нелегкою, але престижною офіцерською службою.
- На даний час, майбутні абітурієнти проходять медичні комісії, які визначать стан їхнього здоров’я, а також готують відповідні документи, необхідні для вступу у військові навчальні заклади, - розповів офіцер.
Здебільшого молоді люди віддають перевагу Харківському університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба та Військовій академії, що в місті Одеса. Більшість юнаків мріють стати курсантами льотного факультету та факультету Високомобільних десантних військ та розвідки.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool