Кіровоградщина: понад 60 юнаків мріють стати курсантами вищих військових навчальних закладів

Лютий 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

У військових комісаріатах Кіровоградської області триває планова робота з відбору кандидатів для вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України. Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Як повідомив начальник відділу комплектування та призову – заступник Кіровоградського обласного військового комісара підполковник Олександр Робул, спочатку року, понад 60 юнаків та дівчат області вирішили вступити до військових вишів та пов’язати свою подальшу долю з нелегкою, але престижною офіцерською службою.
- На даний час, майбутні абітурієнти проходять медичні комісії, які визначать стан їхнього здоров’я, а також готують відповідні документи, необхідні для вступу у військові навчальні заклади, - розповів офіцер.
Здебільшого молоді люди віддають перевагу Харківському університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба та Військовій академії, що в місті Одеса. Більшість юнаків мріють стати курсантами льотного факультету та факультету Високомобільних десантних військ та розвідки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool