Кіровоградщина почала приймати релоковані підприємства

Квітень 20, 2022 | Новини | Переглядів: 2893 | Коментарі: 0

Кіровоградська область почала приймати підприємства з територій, де тривають активні бойові дії.

Наразі регіон для релокації обрали кілька бізнесів. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 20 квітня.

«Кіровоградщина потрапила до пулу областей, які є майданчиками для релокації підприємств із зони активних бойових дій. Тож процес розпочався. Наш регіональний фонд підтримки підприємництва в області отримав завдання з усіх сил долучитися до роботи в цьому напрямку. Від кожного регіону, де ситуація зараз відносно спокійна, залежить в цілому економіка держави у воєнний час – ми всі це маємо розуміти», – сказав Сергій Шульга.

Голова облради також додав, відсьогодні запрацювала онлайн платформа, покликана допомагати бізнесу в релокації, – https://relocate.prozorro.sale.

«Заявки на продовження роботи у більш безпечному місці можуть подавати як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього свої майданчики», – пояснив Сергій Шульга.

Нагадаємо, раніше голова обласної ради Сергій Шульга заявив про готовність Кіровоградщини надати свої майданчики для релокації бізнесу з «гарячих точок».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool