Кіровоградщина: під час сварки 51-річний чоловік отримав тілесні ушкодження

Вересень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, конфлікт між ним та підозрюваним виник через неприязне ставлення до його доньки.

Родичі потерпілого викликали на допомогу лікарів наступної доби, коли чоловік знепритомнів. На щастя, загроза його життю вже минула. За скоєне 31-річний кривдник може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Повідомлення про пригоду надійшло до Бобринецького районного відділу міліції від працівників районної лікарні 1 вересня. Сам потерпілий з численними переломами та внутрішніми травмами не мав можливості розповісти, що з ним сталося.

Поки лікарі боролися за життя людини, яка перебувала у надважкому стані, місцеві правоохоронці взялися з’ясовувати обставини, за яких потерпілий і опинився за крок до смерті.

- За попередньою інформацією, до чоловіка напередодні завітав колишній родич, який розпочав словесну суперечку, а потім і бійку. На ранок потерпілому раптом стало зле. На момент приїзду карети швидкої він перебував у непритомному стані. Медичні працівники зайнялися його порятунком, тим часом працівники міліції встановили місцезнаходження кривдника, – розповідає т.в.о. начальника Бобринецького РВ УМВС в області Валерій Григорчук.

На теперішній час чоловік дає пояснення слідчим. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool