Кіровоградщина: пенсіонерку вбили за 200 гривень та два мішки картоплі

Березень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

Працівники Управління карного розшуку та Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області протягом кількох годин встановили особу та затримали 30-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві.

Зловмисник наважився на тяжкий злочин заради майна бабусі. Здобиччю душогуба стали 200 гривень та два мішки картоплі. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Історія, що сталася минулого тижня в Олександрійському районі, викликає у місцевих жителів пекучий біль. Вони не можуть усвідомити того, що більше ніколи не побачать 80-річну жінку, яка для кожної людини у селі завжди знаходила добре слово та щиру посмішку.
Про трагедію першою дізналася сусідка потерпілої. Вранці, вона як завжди проходила повз будинок пенсіонерки і сподівалася побачити її біля вікна. Бабуся віталася зі своєю помічницею, махнувши рукою. Того дня вона до шибки не підійшла.
Жінка подумала, що через поважний вік старенька могла занедужати, тож вирішила зайти до хати, аби все перевірити. На стукіт у двері ніхто також не відреагував. Тоді сусідка прочинила їх і побачила тіло на підлозі.
Не зволікаючи ні хвилини, односельчани викликали на місце пригоди працівників міліції, яким за кілька годин вдалося встановити особу та затримати кривдника пенсіонерки.
За попередніми даними, раніше чоловік мешкав у Олександрії, але, пересварившись з родиною, поїхав жити до друга в село. Аби заробити грошей на життя, брався допомагати селянам у господарстві за винагороду. Серед таких опинилася і пенсіонерка, якій порядкувати у садибі самій вже було важко.
Того вечора зловмисник допоміг бабусі прибрати город, після цього напросився на вечерю, а потім і зовсім вирішив не йти просто так.
Після першого ж поштовху потерпіла впала і більше вже не підводилася…
– Під час затримання працівники міліції вилучили у 30-річного колишнього сусіда пенсіонерки 200 гривень та два мішки картоплі. Він прихопив їх з собою, коли виїхав з села, аби уникнути відповідальності за те, що накоїв, – повідомив начальник Олександрійського РВ УМВС в області Василь Титаренко.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За такі дії раніше судимому за розбійний напад чоловіку «світить» тюремний строк терміном від 7 і до 15 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool