Кіровоградщина: обікрали під час відпочинку

Липень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

57-річний чоловік викрав сумку з особистими речами жительки Маловисківського району.

За цим фактом проводиться розслідування.
23-річна мешканка одного з населених пунктів звернулася із заявою до райвідділу міліції. Потерпіла повідомила, що було викрадено сумку з мобільним телефоном, грошима у сумі 200 гривень та 2 банківськими картками, яку вона залишила без нагляду поблизу водойми під час відпочинку.
Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний місцевий житель, раніше судимий за аналогічне кримінальне правопорушення. Викрадені речі вилучено та повернуто власниці.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено у покарання у вигляді штрафу, виправних або громадських робіт, арешту чи позбавлення волі на строк до трьох років.
За матеріалами Маловисківського РВ
УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool