Кіровоградщина: ножове поранення - результат сварки під час розпиття алкоголю

Березень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Спочатку 29-річний потерпілий заперечував причетність сторонніх осіб до отримання ним тілесних ушкоджень. Втім з’ясувалося, що ножове поранення – результат сварки під час розпиття алкоголю зі старшим родичем.

Повідомлення про доставлення в лікарню чоловіка надійшло до Олександрійського відділу поліції 13 березня.

«Правоохоронці негайно виїхали на місце для встановлення обставин події. У медичному закладі потерпілий пояснив, що начебто сам травмувався, але, зважаючи на характер поранення, у поліцейських виник сумнів щодо правдивості слів чоловіка.
У результаті проведених слідчо-розшукових заходів було встановлено, що під час розпиття алкогольних напоїв між двома родичами виник конфлікт, внаслідок чого молодший із них отримав ножове поранення», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool