Кіровоградщина: новорічний подарунок громаді

Січень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1550 | Коментарі: 0

В смт Вільшанка відбувся концерт співака Олега Винника та драйвового гурту з Кропивницького «Garagе Band».

На головній площі Вільшанки цього дня, як то кажуть, ніде було яблуку впасти. До десяти тисяч людей зібралось з багатьох куточків нашої області аби насолодитись позитивними емоціями, потанцювати, поспівати з артистами улюблені пісні.

Концерт розпочав гурт «Garagе Band», який виконав відомі українські народні пісні, у оригінальній авторській обробці. Власні пісні, також, допомогли зарядитись гарним настроем. Справжнім вибухом святкового концерту стали улюблені мільйонами хіти Олега Винника, якого всі чекали з нетерпінням. Олег подарував цього вечора новорічні емоції і захоплюючі враження своїми піснями «Счастье», «Ніно», «Здравствуй, невеста», «Вовчиця» та іншими! Здійснилась мрія багатьох земляків, за ініціативою Ярослава Бублика, – рідний край відвідав популярний виконавець. Люди з неприхованим захопленням дарували квіти улюбленому співаку. «Пощастило жителям Кіровоградщини, що є така людина, як Ярослав Бублик, який дарує землякам щастя, допомагаючи їм у скрутні життєві моменти та організовує справжні свята»,- підкреслив Олег Винник, звертаючись до глядачів зі сцени.

концерт співака Олега Винника

Кожну частинку вечора публіка супроводжувала голосними оплесками, люди висловлювали слова вдячності Ярославу Бублику за незабутній святковий концерт. Звертаючись до жителів Кіровоградщини, Ярослав Володимирович наголосив: «Де б я не був, я з гордістю говорю про свою Малу Батьківщину. Мені дуже приємно, що ми можемо збирати цілу площу саме у нас, на Кіровоградщині. Цей рік був складний, але ми працювали, і хочу перед вами прозвітувати. Ми підтримували молодь, допомагали у соціальній, культурній, спортивній сферах. Ми реалізовували достатньо успішних програм, серед яких: допомога школам, підтримка дитячих садочків, старшого покоління. Дякую усім, хто протягом усього року нас підтримував та допомагав. Хочу кожному жителю Кіровоградщини побажати мирного неба над головою, аби рік Півня приніс щасливі емоції. З наступаючим Новим роком!».

Святковий концерт став новорічним подарунком «Благодійного Фонду Ярослава Бублика» громаді Кіровоградщини, в рамках проекту «Культурно-мистецьке відродження рідного краю». Фонд вже кілька років поспіль втілює масштабну програму «Змінимо нашу землю на краще!» по п’яти головних напрямках у нашій області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool