Кіровоградщина: найбільше безробітних працевлаштувалися у сільському, лісовому та рибному господарствах

Травень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 704 | Коментарі: 0

З числа працевлаштованих з початку року колишніх безробітних (усього 7,4 тисяч осіб) 76,8% знайшли роботу у сільському, лісовому та рибному господарстві; 5,4% – в оптовій та роздрібній торгівлі, ремонті; 5,2% – у переробній промисловості; 1,9% – у державному управлінні й обороні; 1,7% – в освіті; по 1,6% – в охороні здоров’я, наданні соціальної допомоги, у сфері транспорту, складському господарстві, поштовій та кур’єрській діяльності; тощо.

На нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працевлаштовані 43 зареєстрованих безробітних, з них 28 зареєстрованих безробітних працевлаштовані на робочі місця, створені у пріоритетних видах економічної діяльності суб’єктами малого підприємництва.

Кіровоградський обласний центр зайнятості
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool