Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини та події на 13 листопада

Листопад 13, 2012 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 8 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 9 крадіжок майна громадян та 3 злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від оператора пульту централізованої охорони ВДСО при УМВС в області про те, що на одній із автозаправних станцій районного центру відбулося спрацювання сигналізації. У ході проведення перевірки правоохоронці встановили, що 23-річний житель одного із сіл району здійснив із АЗС крадіжку рідини для скла. Викрадене вилучено та повернуто працівникам станції.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції затримали за підозрою у скоєнні крадіжки раніше судимого 24-річного місцевого жителя. Зловмисник проник до гаража жителя районного центру, звідки викрав запчастини до автомобіля. За цим фактом порушено кримінальну справу. Викрадене майно вилучено.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні із переломом щелепної кістки за допомогою звернувся 19-річний місцевий житель. Встановлено, що потерпілий отримав тілесні ушкодження під час спільного розпиття спиртних напоїв із 48-річним кіровоградцем.
З травмою у вигляді перелому нижньої щелепи до цього ж медичного закладу звернувся і 36-річний житель міста Мала Виска. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілому на ґрунті особистих неприязних відносин нанесли троє жителів районного центру, 21, 25 та 26 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool