Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1138 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 31 липня 2012 року

До Долинського райвідділу міліції звернувся місцевий житель із заявою про зникнення мобільного телефону. Правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки. Ним виявився 30-річний житель раніше судимий районного центру. Він, скориставшись тим, що будинок потерпілого виявився незачиненим, викрав звідти телефон. За цим фактом порушено кримінальну справу, викрадене вилучено.

Скористався подібною ситуацією і 24-річний житель Знам’янського району. Він зайшов до незачиненого будинку свого 27-річного знайомого, який в той час спав та викрав мобільний телефон. Втім, вийти підозрюваному непоміченим не вдалось, потерпілий упізнав знайомого та повідомив до міліції. За даним фактом порушено кримінальну справу, молодик знаходиться на підписці про невиїзд.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції затримали 29-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні крадіжки металобрухту з двору дачного будинку жителя райцентру.

Співробітники Гайворонського райвідділу міліції, зупинивши на вулиці 23-річну місцеву жительку, під час огляду її сумки виявили та вилучили у жінки 20 грам коноплі, яку вона зберігала для власного зберігання.
У 26-річного жителя міста Кіровограда під час відпрацювання правоохоронці у ході огляду домоволодіння виявили і вилучили 5 грам коноплі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool