Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Липень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 30 липня 2012 року

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції встановили особу підозрюваної у скоєнні крадіжки. Нею виявилася 22-річна місцева жителька. Жінка підозрюється у викраденні жіночої сумки з грошима у сумі 190 гривень та мобільним телефоном, яку потерпіла залишила без нагляду. Наразі викрадене вилучено.

До Кіровського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що з його магазину було викрадено кілька найменувань жіночого одягу на загальну суму понад 600 гривень. У скоєнні злочину правоохоронці викрили непрацюючого раніше судимого 25-річного жителя обласного центру.

Працівники Світловодського міського відділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки із території місцевого підприємства. Ним виявися 28-річний житель міста Олександрії. Зловмисник підозрюється у викраденні кількох риболовних сіток, двох двигунів до човна, двох бензопил, акумулятора, зварювального апарату та електродрелі. За цим фактом порушено кримінальну справу.

У ході проведення санкціонованого обшуку території домоволодіння 33-річного жителя міста Новоукраїнка на присадибній ділянці правоохоронці виявили 17 кущів коноплі. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool