Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Липень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 27 липня 2012 року

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції встановили особи підозрюваних у скоєнні крадіжки із автомобіля жителя одного із сіл району. Ними виявилися двоє місцевих жителів, 17 та 15 років. Зловмисники проникли до салону незачиненого транспортного засобу, звідки викрали магнітолу, акумулятор та набір ключів. За цим фактом порушено кримінальну справу. Викрадене вилучено та повернуто власнику.

У ході операції «Мак-2012» працівники Знам’янського міського відділу міліції задокументували злочинну діяльність 42-річної раніше судимої місцевої жительки. Під час проведення кількох оперативних закупівель жінка збула близько 6 мл опію за 300 гривень. Крім того, у підозрюваної правоохоронці вилучили шприц із опієм об’ємом 4 мл та гроші, отримані від реалізації наркотичного засобу.

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС в області під час виїзду на спрацювання тривожної кнопки в одному із супермаркетів обласного центру виявили двох місцевих жителів 17 та 16 років, які, не розрахувавшись, намагались пронести повз касу кілька товарів на загальну суму понад 100 гривень.

До Устинівського райвідділу міліції звернулася жителька сусідньої області, яка повідомила, що в одному із сіл району з будинку її родички, де зараз ніхто не проживає, було викрадено мобільний телефон та документи. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилися троє місцевих жителів, 23, 25 та 27 років. За цим фактом порушено кримінальну справу. Викрадене вилучено та повернуто власниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool